formats

Apartamente scoase la licitatie

Published on 18/05/2009, by in Banci/tepe, Stiri.


UPDATE: Toate anunturile de licitatii si executari silite…www.AnunturiLicitatii.com

Lista completa 2010-2011

Scoaterea la licitatie a apartamentelor celor ce nu-si platesc creditele.

Se pare ca a ajuns si in Romania criza imobiliara – cea despre care am auzit la televizor.

Bancile din Romania au inregistrat lunile acestea apogeul restantelor de la oameni – se estimeaza ca s-a ajuns la 500.000 de romani rau platnici la banci, dar aceste cifre nu sunt oficiale pentru ca bancile nu prea vor sa-si declare restantierii(isi fac reclama proasta). Din aceata cauza si in goana bancilor de a-si recupera banii acestea au inceput sa puna sechestruri pe bunuri – in general apartamente, case, pamanturi – si sa le scoata la licitatie publica. Pana acum aceste licitatii se desfasurau pe sub masa, asta si datorita faptului ca erau putine apartamente.

Pentru cei interesati de chilipiruri si care isi permit pot sa acceseze pagina de internet a primei banci din Romania ce face publica lista cu garantii scoase la licitatie:

www.vanzari.leumi.ro

Sa ne asteptam in viitor sa vedem si de la banci mai mari o asemenea lista?!

Da chiar a aparut: Update lista actualizata cu toate bancile

14 Responses

 1. ion

  de ce nu ? au luat bani din banca si nu i-au innapoiat ? atunci trebuie sa le ia bunul!

 2. RAIFENSEN BANK dobanzi si zeciuieli peste masura,mai romani trezitiva,am ajuns cu totii sa fim subjugati de abuzuri,asta e o subjugare,o izolatie in libertate,o camatarie statul in loc sa ajute oameni de rand si tinerii casatoriti ei ii ruineaza ia manati mai flacai de la conducere ce alene adomiti intru domnul.nu vati saturat pana acum v-ati masurat cu ocaua mare ati lasat 2 paturi cea de desupt fiind extrem de saraca si cea de deasupra extrem de privilegiata,unde dormiteaza antii CORUPTIA,ca sii oamenii an acesta slujba sant corupti,intre timp justitia legislativa si executiva tace motarc,bravoo a 7-a porunca din cele 10 spune,nu fura!asta dovedeste ca mafia conduce ministerul invatamantului a permis sa se taie cifra 7 fapta pornita din sub constient,se stie ca fiecarui prapadit de director i se aduce darile de rigoare spre asi inscrie copilul la scoala din zona,cand trebuie sa faci asta tu ca parinte cu 1 an inainte daca vrei sa nu-l lasi codas la vreo scoala uitata de sistem.si atunci directorul adjunct iti replica ca la o haimana pai acum te-ai trezit sa-ti inscrii copilul?pai va rog daca se poate e tocmai in zona,pai unde lucrati pai la o macelarie privata exemplu,pai sii cat cat castigati pai600 de euro,a da pai gradinita asta are nevoie de sponsoriconvinsi in modul paradocsal,si uite asa se baga punu in gura la parinti,la invatatori si profesori se baga membru reproductiv atunci cand se ajunge la o situatiie de detasare in interes de serviciu,sau sa ajunga mai aproape de casa cadru didactic respectiv,directorii tin anumite posturi la dos,nu le declara la inspectorat,cu o saptamana inaintea inceperii semestrului,anunta ca s-au inscris copii cat pentru o clasa la scoala unde conduce sii are nevoie de un invatator ori profesor ma rog,dupa cazul de mita sii culoarea banilor,atunci inspectoratul zice pai acuma te-ai trezit,nu pot sa-ti dau cadru didactic solicitat si directorul pune noua achizitie in fata,si uite asa se face romanul cu bani,nu pot sa te fur,te belesc la buzunare ca de pipota,si sant tot felul de hotii pe care nici guvernul si nici uniunea europeana,nu ia la cunostinta ca trebuie sa schimbe sistemul de hot cunul mai ortodox.

 3. cristi

  si eu vreau an apartanent

 4. alin

  sunteti cretini toti vreti moca
  gainilor

 5. Unu

  Mai da voi santeti cretini ..si eu vreau un apartament si mata vrea un apartament si tacto si tot asa….dc ati facut postarea asta ? sa va exprimati ca vreti un apartament ?? Lol mare tie gradina ta doamne ( si cat de mare )

  • Mama si cu tata nu vor apartament(ca au), eu nu vreau apartament(ca am), postarea e pentru cei interesati sa-si ia un apartament sub pretul pietei…

   …de exemplu pentru tine! ca altfel nu cautai pe google (“apartamente scoase la licitatie”)

   • claudia

    da destept mai esti mai Laur tu crezi ca ap. la licitatie sunt sub pretul pietei ? Care piata?Si cine face piata an Romania?ia gandestete un pic daca esti baiat istet si la casa ta.Tu nu vezi ca an rom. nu exista piata, lumea nu are personalitate,sunt ca oile vine un cretin si pune cat a visat el peste noapte si gata toti la fel merita nu merita asta e pretul.La banca sunt poate, si nu toate un pic mai ieftin dar si ala care este au grija rechini interni sa nu se afiseze se vinde antre ai lor se da un soplo si gata asa functioneza licitatiile an ro.,deocamdata mai trebuie sa mai curga apa pe dunare sa ajunga la pretul real si atuci poti zice piata te duci si cauti, alegi.

    • pretul pietei se stabileste simplu: vanzatorul cere un pret(oricat doreste), daca se gasesc cumparator care sa ofere atat atunci vanzatorul vinde si toata lumea e fericita/ sau nu. Intelegi.

     Pretul pietei nu are treaba cu pretul real al locuintelor. Atat timp cat exista persoane dispuse sa plateasca preturi mari (supraevaluate) o sa existe astfel de preturi.

 6. [...] si-a facut site unde arata toate bunurile executate silit si scoase la licitatie. Era vorba despre Leumi Bank. In acelasi articol spuneam si ca pe viitor o sa vedem alte banci ce vor face la [...]

 7. [...] inceputurile crizei atrageam atentia ca o sa vina si ziua aceasta, in care toate bancile din Romania o sa ne ofere mai multe [...]

 8. marian

  am postat pe facebook link-ul cu infractorii de pe sosele

 9. ELENA

  sunt interesata de un apartament in turnu severin mehedinti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Home Stiri Banci/tepe Apartamente scoase la licitatie